Rólunk

Szereted a kulináris élvezeteket? Értékeled a prémium kategóriás ételeket? Tudatosan figyelsz az egészséges életmódra és szeretnéd ezt átadni a vásárlóidnak is?

Akárki is legyen a célközönséged:

  • Egy kiadós reggelit, vagy akár ebédet, vacsorát keresők
  • Rohanó életmódot élők, irodisták, diákok
  • Sportos életmódot élők
  • Diétázók
  • Családok
  • Különlegességet keresők

 

Mi a segítségedre vagyunk!

Összegyűjtöttük Számodra Európa legfinomabb halkonzervjeit és tengeri különlegességeit. Messzi tengereket járunk be, hogy akkor is igazi finomságok kerülhessenek az asztalra, ha nekünk itthon sajnos nincs tengerpartunk. Nekünk is jár ugyanis a legjobb minőségű halétel…

Magyarországon ritkán szerepel a hal az étlapon – pedig úgy tűnik, igény lenne rá. Sokan ugyanis nem azért nem esznek halat, mert nem szeretik… hanem azért, mert egyszerűen elfelejtik.

Szeretnénk hozzájárulni, hogy itthon is több halat egyenek az emberek. Szeretnénk, ha a halfogyasztás nem járna semmilyen macerával, és a mindennapok részévé válhatna.

Sok időt töltünk mediterrán vagy északi tengerpartokon, gyakran járunk nyüzsgő portugál városok és álmos olasz halászfalvak kikötőiben. Arrafelé az emberek minden kis part menti étteremben és utcai árusnál halakat, vagy más tengeri herkentyűket rendelnek, a boltok polcai is roskadásig tele vannak minőségi, gyakran kézzel készített és különleges fűszerezésű konzervekkel, halsalátákkal, pástétomokkal. Így könnyű egészségesen étkezniük!

Ezeket a finomságokat tesszük elérhetővé, hogy ne csak boltokban kapható kétes minőségű és ízű készítmények határozzák meg a konzervekről alkotott véleményt. Észre fogod venni az eddig ismert halkonzervekhez képest a különbséget ízvilágban, tömörségben, állagban, röviden: a minőségben. Akár a tonhal, akár a szardínia vagy a makréla a kedvenc, vagy épp a pástétomokat, halsalátákat kedveled, nálunk mindezt prémium minőségben találod!

Üdvözlünk a Tonhalfutár B2B oldalán, kérünk válassz az alábbi opciók közül: